Ansatz der Maschine: première surround show - UITVERKOCHT

Pop en rock

Ansatz der Maschine – in 2017 Artist in Residence bij muziekclub N9 – stelt in première en exclusief een nieuw project voor. De band speelt in uitgebreide bezetting én in surround.

Ansatz der Maschine is in 2017 Artist in Residence bij muziekclub N9. De band rond Mathijs Bertel werkt het hele jaar lang in N9 villa aan nieuw werk en kiest daarbij voor een wel heel speciaal extra instrument: N9 villa zelf. Mathijs en co beschouwen de ruimte als een gigantische klankkast en zullen hun sound uitpuren en aanpassen aan de akoestiek van de zaal. Voor de nieuwe muziek laten ze zich inspireren door onder andere Efterklang, Aphex Twin en Hanne Hukkelberg.

Het resultaat van dit creatieproces kan je nu in première meemaken. Ansatz der Maschine speelt voor de gelegenheid in uitgebreide bezetting en plaatst niet alleen luidsprekers voor, maar ook achter én boven het publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
vrijdag 1 december 2017 van 21:00 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,25

info@n9.be
www.n9.be/nl/concerten/concert/ansatz...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland