Autumn Falls: Hong Kong Dong en Greg Fox

Pop en rock

In oktober van 2017 verschijnt er (eindelijk!) nieuw werk van Hong Kong Dong. De opvolger van debuutplaat 'Sweet Sensations' (2012) en de twee EP's 'Lesbians are a boy's best friend' en 'Dreaming in Paradise' draait helemaal om één instrument: de synth!

Hong Kong Dong is het eigenzinnige samenwerkingsverband tussen broer Boris – die als Bolis Pupul eerder dit jaar twee releases uitbracht op het DEEWEE label van Soulwax – en zus Sarah Yu Zeebroek. Zij zorgen voor de furieuze synth- en zangpartijen. De getweakte beats en vervormde gitaren komen uit de vingers van Geoffry Burton.

Ook Greg Fox houdt het graag speciaal. De excentrieke New Yorkse drummer speelt nu eens black metal en dan weer progressieve jazz. Je kan hem kennen van bij Liturgy, Guardian Alien, Ex Eye, Zs of Colin Stetson.

Fox heeft net zijn tweede soloplaat ‘The Gradual Progression’ uit. De man haalt het onderste uit zijn instrument en hangt zijn drumkit vol met sensoren. Met behulp van Sensory Percussion software stuurt hij zo op zijn eentje een virtueel orkest aan. Het resultaat is unieke elektronica en ambient, maar dan met een free-jazz feel.

Concert in het kader van Autumn Falls, het rondtrekkend festival van boekingskantoor Toutpartout. Bekijk het volledige programma én scoor voordelige combitickets op www.autumnfalls.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
zaterdag 16 december 2017 van 21:00 tot 23:59
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,25

apps.ticketmatic.com/widgets/n9/addti...
www.n9.be/nl/concerten/concert/autumn...

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland