Boekvoorstelling: 'Even slim als je smartphone'

18 +

Computer en techniek

Hoeveel geheugen heeft je smartphone nodig? Is roaming gevaarlijk? Kun je zelf een QR-code maken? En hoe maak je een goede selfie?
In zijn nieuwe boek 'Even slim als je smartphone' bundelt Kristof D'hanens de 100 meest gestelde vragen over je smartphone. En voor je gemak verzon hij er meteen ook een helder en compact antwoord op.
Kristof D’hanens (°1983) groeide op in Eeklo en is al jaren gefascineerd door apps, smartphones en alles wat naar digitale communicatie ruikt.
Appstublieft is sinds 2013 zijn persoonlijke missie om Vlamingen meer vertrouwd te maken met hun smartphone. Want veel gebruikers benutten nog altijd maar een fractie van de mogelijkheden.
Op 8 december komt hij zijn nieuwe boek voorstellen in de Bibliotheek van Eeklo. Op een uur tijd loodst hij je langs zijn favoriete apps en truukjes om nog meer met je smartphone te doen.
Na afloop is er tijd om vragen te stellen over jouw smartphone, na ta praten bij een drankje en het boek aan te schaffen, natuurlijk!
Gratis. Inschrijven via bibliotheek@eeklo.be, 09 218 27 00 of in de bibliotheek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Eeklo
Molenstraat 36
9900 Eeklo
donderdag 31 maart 2022 van 19:30 tot 21:30
Bibliotheek Eeklo
Collect 1 point(s)

gratis

bibliotheek@eeklo.be
09 218 27 00
www.eeklo.be/bib

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland