Cinema Westside: Cargo (België, 2017) - UITVERKOCHT

Meerdere filmgenres

Reservelijst voor uitverkochte voorstellingen Deze voorstelling is uitverkocht, je kan  je inschrijven op de lijst voor uitverkochte voorstellingen . ‘Cargo’, geregisseerd door Gilles ‘Bevergem’ Coulier en meegeschreven door Evergemnaar Tom Dupont, is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond.  In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon ...

Reservelijst voor uitverkochte voorstellingen

Deze voorstelling is uitverkocht, je kan je inschrijven op de lijst voor uitverkochte voorstellingen.

‘Cargo’, geregisseerd door Gilles ‘Bevergem’ Coulier en meegeschreven door Evergemnaar Tom Dupont, is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. 

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte.  Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde.  William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad.  Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn achtjarige zoon. 

Bekijk de trailer van Cargo

Bezetting

Gilles Coulier (regie, scenario), Tom Dupont (scenario), met o.a. Sam Louwyck, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Chiel Vande Vyvere Koen De Sutter, Mathias Sercu, Josse De Pauw, Roland Van Campenhout

Prijs

  • Basisprijs: 7 euro
  • Kortingsprijs met Vriendenpas: 5 euro
  • Kortingsprijs zonder Vriendenpas: 6 euro (-26j en groepen vanaf 12 personen)

Duur: 91 minuten

Cultuurcentrum Evergem - Stroming
Weststraat 31
9940 Evergem
dinsdag 14 november 2017om 20:00
Cultuurcentrum Evergem
www.evergem.be/product.aspx?id=10859
cultuurcentrum@evergem.be
09 358 51 00

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland