Digitale Gedichtenavond

18 +

Huyse Nestelt wilt graag in 2021 tijd maken voor mensen met kanker, alsook voor hun naasten en kennissen.

Op donderdag 28 januari 2021, 19u maken we tijd voor een digitale Gedichtenavond. Een avond, vol gesproken en gezongen poëzie. SAMEN maken we tijd voor woorden, die mensen samenbrengen en sterkte geven, ook voor onze dierbaren getroffen door kanker.

Onze gaste Emilie De Voght zorgt voor de muzikale ondersteuning. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en haalde haar meesterdiploma met grote onderscheiding.
Als soliste trad zij op met het Vlaams Radio Koor, Collegium Vocale Gent en La Petite Bande, en zong ze meer dan tien jaar met het Collegium Vocale Gent.
Haar deelname aan de Koningin Elisabethwedstrijd in 2011 stuurde haar carrière in de richting van soliste en zo zong ze al onder andere met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen op het Koninklijk Paleis.

Huyse Nestelt is een Inloophuis te Eeklo (Roze 150), een project in samenwerking met Kom op tegen kanker. Dit inloophuis biedt mensen met en na kanker informatie, een luisterend oor en lotgenotencontact.
Men kan er terecht voor ondersteuning buiten het ziekenhuis, alsook voor ontspanning of een creatieve activiteit. Kortom het is een ontmoetingsplaats en wegwijzer.
In de omgeving van het Meetjesland is Huyse Nestelt een grote meerwaarde voor dergelijke psychosociale opvang voor (ex)kankerpatiënten.

Wil je graag deel uitmaken van deze avond, gelieve:
- in te schrijven op: info@vzwhuysenestelt.be
- 5 euro of vrije bijdrage te storten op BE46 7360 7210 7036.
Jullie ontvangen dan een link voor de avond.

Met vriendelijke groeten,
Huyse Nestelt
Joke Almekinders
Kathleen Wittouck
www.vzwhuysenestelt.be
facebook.be/huysenestelt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Huyse Nestelt
Roze 150
9900 Eeklo
donderdag 28 januari 2021 van 19:00 tot 20:30
vzw Huyse Nestelt
€ 5,0
0470 10 54 37

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland