Jubilee Han Solo - Nieuwe comedyshow

Theatervoorstelling, Humor comedy

Het gemeentebestuur van Aalter ondersteunt Vzw Hartwerkers, in het kader van het project Gezonde Gemeente.

Vzw Hartwerkers heeft het doel om te zorgen voor een gezond en veilig Aalter. De bedoeling van Hartwerkers is niet alleen om geld in te zamelen maar ook om met dit initiatief de samenhorigheid, de verbondenheid aan te wakkeren tussen de verschillende Aalterse verenigingen, organisaties, scholen en goede doelen. Mensen die samenwerken met één doel: een gezond Aalter waar het goed is om te wonen.

Externe defibrillators
Dit jaar kiest vzw Hartwerkers voor de aankoop van externe defibrillators. Deze zullen op makkelijk bereikbaar punten worden geplaatst, 24 u op 24 u toegankelijk voor alle inwoners. Hierbij denk de organisatie aan plaatsen zoals het station, de markt,...

De overhandiging van het opgehaalde geld gebeurt op zaterdag 9 december 2017 tijdens een slotshow in het auditorium. Han Solo geeft er het beste van zichzelf tijdens de Best of.

Geert Straetmans, de trekker van dit initiatief, kan je contacteren via geert.exigent@telenet.be of via het telefoonnummer 0483 00 15 20.

Gemeentehuis Aalter - auditorium
Europalaan 22
9880 Aalter
Hartwerkers
0483 00 15 20

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland