Luisterspel Radi'O Zoutloos - Studio ORKA

6 +

In april 2016 speelde de voorstelling 'Zoutloos' van Studio ORKA in het Eeklose WZC Avondzegen. Deze meeslepende voorstelling bleef lang nazinderen bij jong en oud.

Wie herinnert zich nog de chain reaction van 'Zoutloos'? Het memorabele moment in de voorstelling wanneer Palmira met haar magische krachten een pingpongballetje aan het rollen brengt en alle voorwerpen van de overleden rusthuisbewoners tot leven komen. Pure magie, zalf voor de ziel.

Door corona kan de voorstelling nu niet toeren, maar geen nood! De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: Radi'O Zoutloos. Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis.

Vanaf zaterdag 27 maart te beluisteren via onze website. Het luisterspel zal ook te horen zijn in de ziekenhuiskamers van AZ Alma via Radio Zonnestraal.

van, met: Martine Decroos, Dominique Van Malder, Ilse De Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Walter Schudel, An De Broeck, Philippe Van de Velde, Tom Dupont, Joris Hessels
opname, montage: Jeff Claeys, Lotte Nijsten
audiomix: Jeff Claeys
muziek: Jeff Claeys, Orchestre International du Vetex
met dank aan: Lucas Derycke, Gillis Van Der Wee, Flanders Boys Choir (dirigent: Dieter Van Handenhoven, zang: Aeneas Aps, Linda Van Handenhoven, Tom van Bogaert, Dieter Vandenhoven/spel: Simon De Beleyr)
Radi'O Zoutloos is een productie van Studio ORKA in coproductie met De Grote Post, kleinVerhaal en TAZ.
met steun van: de Vlaamse Overheid

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
CultuurCentrum De Herbakker
Collect 1 point(s)

gratis


Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland