PAASZOEKTOCHT - STEEVENEMENT

Steevenement Watervliet zorgt in de paasvakantie voor een coronaproof evenement voor kinderen (& hun ouders): EEN PAASZOEKTOCHT! 🐣

Gedurende twee weken, vanaf zaterdag 3 april, kunnen kinderen op en rond 't Stee deelnemen aan een vrije paaszoektocht.

Aangezien wij onze contacten in deze tijden zoveel mogelijk moeten beperken, hebben we een zoektocht voorzien waarbij kinderen (& hun ouders, in hun bubbel uiteraard) op zelfstandige basis kunnen deelnemen, zonder samenscholing en vermenging met anderen.
‼️Hoe gaat dit in z'n werk? ‼️
Op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/steevenement) en in 't Dorpshuis te Watervliet zijn er DEELNEMINGSFORMULIEREN 📝 beschikbaar. Hierin staat dan alle info die je nodig hebt om te kunnen deelnemen aan de zoektocht/wandeling. Onderweg zijn er enkele WEDSTRIJDVRAGEN IN THEMA Pasen 🐇. En daarnaast is het ook de bedoeling dat je tijdens de tocht op zoek gaat naar LETTERS die een woord vormen. Wie-o-wie kan het woord vinden?

Voor de lekkerbekken 🍬😋 onder jullie is het belangrijk om de ingevulde versie van het deelnemingsformulier ten laatste op 16 april door te sturen naar steevenement@gmail.com. Op die manier kan je je prijs op ZONDAG 18 APRIL tussen 10u en 12u komen halen aan DE KIOSK.

Men zegge het voort, men maakt er een zalige Pasen van en men houdt het coronaproof! 🐥🐣🐥
Vragen? Geef ons gerust een seintje via steevenement@gmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plein Watervliet
Stee 1
9988 Watervliet (Sint-Laureins)
Van di 6 april 2021 00:00 tot zo 18 april 2021 23:59
Steevenement Watervliet
gratis

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland