Screens (Jazzweekend in de Paal - Jazzenede Clubconcert )

Screens werd opgericht door vier jongemannen (momenteel tussen 21 en 24 jaar jong) rond het idee van 'muziek maken zonder grenzen, zonder beperkingen'.
De groepsleden studeren momenteel allemaal jazz aan de muziekscholen van Gent en Brussel, maar het was hun gezamenkijke interesse voor elektronische en popmuziek die hen eigenlijk samenbracht in dit project.

De muziek van Screens bestaat uit uitgewerkte, gearrangeerde composities, waarbij de focus ligt op het samen creëren, stemmige jazz en instrumentale popmuziek. Hun nooit eindigende zoektocht naar originele en eclectische muziek neemt de luisteraar mee op een trip naar een plek waar de definitie van jazz nogal 'flou' is en waar muziek gewoon muziek kan zijn.

- - - - -
Dit concert maakt deel uit van het 'Jazzweekend in de Paal'.
Dat jazz heel divers is en er geen leeftijd op staat (niet wat het publiek betreft en niet wat de muzikanten betreft) weten we al langer dan vandaag.
Tijdens het Jazzweekend van vrijdag 8 tot en met zondag 9 september verwelkomen we op het podium van de Strandpaal drie generaties jazzmusici: van het jong geweld van Screens over het schitterende Toine Thys Trio tot het indrukwekkende Trio Grande.

Voor elk wat wils en voor muzikale veelvraten hebben we een mooie korting: per concert betaal je 10 euro maar voor een combiticket betaal je slechts 20 euro en kan je alle drie de concerten bijwonen.
Jonger dan 25 jaar? Dan betaal je sowieso slechts 5 euro per concert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart café de Strandpaal
Diederikplein 4
9960 Assenede
vrijdag 8 december 2017 van 21:00 tot 23:00
Strandpaal 28 vzw
Collect 1 point(s)

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 2,5

reservatie@jazzenede.be
+32 475 297 287
www.strandpaal28.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland