Workshop Gitaaronderhoud

18 +

WIE Jonas De Kesel is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door gitaren. Na zijn opleiding instrumentenbouw aan de Internationale Lutherie School Antwerpen ging hij in de leer bij luthiers Daniele Chiesa en Stephen Hill in Spanje. Hij is mede-oprichter van gitaarbouwbedrijf UMA Guitars en werkt als guitartech voor verschillende nationale en internationale bands.

WAT Deze workshop gaat over de basisafstelling van je gitaar. Er zijn veel ideeën en zelfs richtlijnen en maten voor een zogezegde goede afstelling, maar net zoals een gitaar iets persoonlijk is, is een set up dat ook. Jonas zal het hebben over de basis van een gitaar, de curve van de hals, de hoogte van de brug, de nut, de snaren en de spanning, en hoe deze allemaal in verband staan met elkaar. Hij laat zien hoe je met enkele kleine tweaks je instrument veel beter kan laten spelen. Na afloop van deze workshop heb je een beter idee van wat je precies nodig hebt als set up.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart N9 fabriek
Molenstraat 31
9900 Eeklo
maandag 4 oktober 2021 van 19:30 tot 21:30
Muziekclub N9
Collect 1 point(s)

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,75

cursus@n9.be
093779394
www.n9.be

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland