Erfgoednacht

Mysterieus erfgoed in en rond de Huysmanhoeve!

Na een lange periode van radiostilte slaan enkele Meetjeslandse erfgoed-verenigingen de handen weer in elkaar. Ontdek nachtelijke verhalen over de streek in en rond de Huysmanhoeve, gebracht door verschillende Meetjeslandse verenigingen. Let op voor de boerenwacht en laat je meeslepen in een spannend nachtspel! Of wat dacht je van krulbollen bij kaarslicht met een lekkere tas warme soep?

We voorzien een kinderprogramma met buitenactiviteit en een vertelling. Het avondprogramma sluiten we af met het Meetjeslandse Zanggenootschap onder leiding van Jan Wauters. We gaan de nacht in met een vurige verrassing.

Met activiteiten van De Twee Ambachten, "Assenede Vertelt", Tamboer Jan Martens, Bibliotheek Stad Eeklo, Bardelaeremuseum, de Belgische Krulbol-bond, het Meetjeslandse Zanggenootschap, Zomergem Het Dorp van Toen, Academie van de Smaak, Plattelandscentrum Meetjesland en COMEET / Erfgoedcel Meetjesland.

Deze activiteiten zijn gratis maar wil je zeker zijn van een plaatsje voor het kinderprogramma, schrijf je dan in via stip@eeklo.be! Neem aangepaste (warme of regen-)kledij en een zaklamp mee!

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland