UiT in het Meetjesland 2.0

di, 05/30/2017 - 08:49

Je vertrouwde regionale vrijetijdsagenda zit in een gloednieuw kleedje! Frisse kleuren, een speels nieuw logo en opvallende afbeeldingen. Uiteraard is niet enkel de lay-out opgefrist maar biedt de website ook heel wat nieuwe opties in vergelijking met de vorige. Daarom zetten we hieronder even enkele van de nieuwe functies op een rijtje.

UiT in het Meetjesland 2.0
  • De vernieuwde website is nu volledig gericht op gebruiksgemak en is niet enkel prikkelender en meer inspirerend, maar vooral ook responsiever.
  • Zo heeft de zoekbalk een prominentere plaats gekregen en is er op de homepagina ook meer plaats voorzien voor uitgelichte nieuwsberichten en activiteiten.
  • Bovendien kan je heel snel je ding vinden door te navigeren aan de hand van diverse categorieën. Zou je bijvoorbeeld graag een concert meepikken, een tentoonstelling bezoeken of ben je op zoek naar een leuke fietstocht? Eén klik en je krijgt meteen een helder kalenderoverzicht van alle evenementen in de regio op maat van jouw wensen.
  • Er zijn nu ook meer zoek- en filtermogelijkheden, waardoor je sneller en logischer op de juiste pagina terechtkomt, of het nu op je computer, smartphone of tablet is! 
  • Tips en tricks om die zoekmogelijkheden optimaal te benutten, vind je hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Extra tip: schrijf ook in op onze UiTmail en ontvang maandelijks een nieuwsbrief boordevol toffe activiteiten, UiTtips en wedstrijden! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jouw activiteit op deze website?

De activiteiten op www.uitinhetmeetjesland.be komen uit de UiTdatabank

Alle informatie over de voordelen van deze databank en hoe je moet invoeren vind je op deze pagina. 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze website? Je kan contact met ons opnemen via uitinhetmeetjesland@comeet.be.

 

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland