Meetjesland Reuzenland in de bib

ma, 10/16/2017 - 16:41

Van 18 tot en met 26 november organiseren de bibliotheken een heuse Reuzevoorleesweek. Ook op Kinderkunstendag (zondag 17 november) zijn er heel wat reuzenactiviteiten.

Meetjesland Reuzenland in de bib

Haal je reuzenbladwijzer

Vanaf midden oktober kan je in de Meetjeslandse bibliotheken een reuzenbladwijzer afhalen, handig voor in jouw favoriete boeken! 

Wil je meer weten over de reuzen in het Meetjesland en de andere activiteiten? Neem dan zeker ook een kijkje op de facebookpagina Meetjesland Reuzenland

Activiteiten op Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 17 november is het Kunstendag voor Kinderen. In heel Vlaanderen en Brussel gaan er activiteiten door. 

In de bibliotheek van Maldegem kan je naar de Kinderkunstendag: welkom in reuzenland, met heel wat fijne activiteiten. In de bibliotheek van Eeklo kan je meedoen aan de activiteit Woordreus maakt een Woordreus.

Reuzevoorleesweek

De Voorleesweek in het Meetjesland staat in het teken van Reuzen. Van zaterdag 18 tot zondag 26 november kan je in heel wat Meetjeslandse bibliotheken terecht voor reuzefijne voorleesuurtjes en andere activiteiten.  

Enkele bibliotheken organiseren voorleesmomenten speciaal voor de scholen uit de buurt (o.a. in Kaprijke, Sint-Laureins, Wachtebeke en Zelzate) of zetten de voorleesboeken extra in de kijker. 

Bekijk hier alle activiteiten: 

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland