Over UiT in het Meetjesland

UiT in het Meetjesland?

Wat is er zoal te doen in het Meetjesland? Op www.uitinhetmeetjesland.be kan je terecht voor een overzicht van cultuur- en vrijetijdsactiviteiten in je regio. Deze website is met andere woorden een regionale versie van UiT in Vlaanderen en wordt gevoed door de Uitdatabank. Hier bundelen we heel overzichtelijk de UiTagenda’s van de 9 Meetjeslandse gemeenten: Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Sint-Laureins, Wachtebeke en Zelzate.

Muziek, film, theater of toch liever dans? Wandelen, fietsen, op stap met de kinderen, of een workshop volgen? Dankzij de handige zoekmodule vind je in een handomdraai alle info die je zoekt, of het nu over een concert, expo, uitstap, voorstelling of festival gaat! Op deze pagina vind je alvast een aantal handige tips en tricks. 

Schrijf je onderaan deze pagina zeker ook in op onze UiTmail en krijg een maandelijkse portie UiT-tips in je mailbox. Bovendien maak je telkens kans om vrijkaarten te winnen!

Already own an UiTPAS ?

Activeer je UiTPAS

Activeer je UiTPAS en raadpleeg je puntensaldo en persoonlijke voordelen.

Ben je al geregistreerd? Aanmelden.

comeet meetjesland vlaamse overheid Europa LEADER provincie Oost-Vlaanderen vlaanderen (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling)
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland